terug naar het startblad
laatst bijgewerkt: 10-06-2022 

9 juni 2022. Met veel plezier kunnen we melden dat Charlotte is geslaagd voor haar VHWO - diploma. Zowel bij haar thuis als hier hing de vlag uit. 
Wel heel gezellig dat ze daarvoor nog even bij haar grootmoeder kwam brunchen. ;-) 
Het duurde wel lang voor ze bericht kreeg, en daarna ging het hele gezin naar school, waar ze haar cijferlijst kreeg. En nu? Nu gaat ze doen wat ze de afgelopen weken ook al deed: genieten. ;-D Gefeliciteerd, Charlotte!!!!

26 mei 2022. Charlotte heeft Hemelvaartsdag gevierd met een groot gevoel van bevrijding. Gemiddeld heeft ze het vermoeden dat ze met enig geluk het eindexamen zou knnen halen. Dat weet ze pas 9 juni. Misschien moet ze in de week daarna nog wat herexamentjes doen... we zullen het zien. Nu zit ze er even niet mee. ;-D

17 mei 2022. Al had ik het wel opgeschreven, ik kan het niet vinden, maar ik meen dat Engels in elk geval een van de onderdelen is waarop Charlotte vandaag aan de tand gevoeld wordt. Piece of Cake, natuurlijk. ;-) Succes, schat.

11 mei 2022. Uitgerekend op haar moeders verjaardag moet Charlotte aan haar Eindexamen beginnen. Om half twee moet ze een Nederlandse tekst gaan verklaren, en daar zit ze tot vijf uur aan vast. Gelukkig weet ze n al dat er taart is als ze thuis komt. ;-) Vrijdag wordt het Filosofie en Biologie, tamelijk veelomvattende onderwerpen. Succes! 

23 maart 2022. Charlotte zit weer midden in de toetsen voor het eindexamen. Het begint nu ernst te worden. Maar vorige week had ze een mooie opsteker: een dikke acht voor Nederlands :-) Frans wilde ze t goed doen, en toen werd het een rommeltje. Jammer dus... maar de luistertoets Frans was weer wl goed gegaan. Tja. 

15 maart 2022. Vanavond is Charlotte voor het eerst gaan stemmen. Dat voelde toch wel goed.

12 maart 2022 vierde nicht Amber haar twintigste verjaardag in de bekende Oceaan. Charlotte moest helaas werken, maar ze kreeg wel een pizza mee voor de helft van de prijs. Haar vader at gezellig een stukje mee, hij was eerder thuis dan de anderen, die oma naar huis brachten. Zij was ook jarig geweest, de week ervoor, en kreeg nu haar cadeaux. Handig, toch! 
Zondag 27 februari 2022 vierden Charlotte en Pieter hun respectieve 18de en 15de verjaardag. Er waren vrienden van Pieter en Charlotte, een grootmoeder, een neef en nichten, en andere familie(vrienden). Verder, in goede traditie, eigengebakken taarten, brownies, een reuzetas chips en noten, en van alles te drinken. Het was een moment om de taart aan te snijden die ze van Dagmar had gekregen, en die wilde ze best delen, dus ze bood die gracieus aan. ;-) 
en het was het moment om (te proberen) een fles champagne te openen. 
18 jaar, dat betekent dat ze nu eindelijk officieel aan de alcohol mag. Er was een fles goede champagne, die mama zorgvuldig had bewaard. Het openen viel de jarige nog wat tegen. Dr moest haar moeder aan te pas komen, maar die had ook meer geoefend. ;-)
Charlotte had het heel gezellig met vrienden uit binnen- en buitenland, en later ook met haar neef en nichten. 
Leuk, dat ze speciaal voor haar gekomen waren!!! 
 


Op 27 februari viert Charlotte haar 18de verjaardag!!! Een nieuwe bladzij in haar leven.  Ze hoopt het met man en macht te vieren. ;-) Gefeliciteerd, schat.  


  Vorige afleveringen van haar leven tot haar 18de verjaardag kun je vinden door hier te klikken.  

voor 2016-2020 klik hier:

Voor 2006-2015 klik hier:
Voor de eerdere foto's klik hier:

    Op 27 februari 2004 werd Charlotte Elisabeth Veldman geboren. We zijn er allemaal blij mee!